Trapleuningen

Een trapleuning is niet alleen een belangrijk element voor de veiligheid van uw trap, het kan ook een prachtig design element zijn in uw interieur. Bij Newstairtoday begrijpen we het belang van een goede trapleuning en bieden we een breed scala aan opties om uw trap veilig en mooi te maken.

Onze trapleuningen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder hout, metaal en roestvrij staal. Dit biedt u de mogelijkheid om een leuning te kiezen die perfect past bij uw interieur en persoonlijke smaak. Daarnaast bieden we een ruime keuze aan afwerkingen, zoals geborsteld en zwart gepoedercoat. 

Onze trapleuningen zijn niet alleen praktisch en mooi, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en vervagen niet snel. Dit betekent dat uw nieuwe trapleuning lang mee zal gaan en er altijd goed uit zal blijven zien.

Zij gingen je voor

Trapleuning door Newstairtoday

Bij Newstairtoday begrijpen we dat het kiezen van een nieuwe trapleuning een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij deskundig advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste leuning voor uw trap. Onze professionals zullen u helpen bij het kiezen van de juiste maat, kleur en afwerking voor uw trapleuning, zodat deze perfect past bij uw interieur en stijl.

We noemen nooit een prijs op onze website en dat doen we met een reden. Om een prijs van uw trapleuning en/of balustrade te bepalen zijn wij afhankelijk van meerde factoren zoals: de breedte, de diepte, materiaal etc. Daarom werken wij met een service waarbij er een adviseur bij u langskomt om in te meten en u te voorzien van advies. Zodra onze adviseur uw trap heeft opgemeten rekent hij tot op de cent nauwkeurig uit wat uw nieuwe leuning / balustrade gaat kosten. U bepaalt dan zelf hoe het verder gaat.

Dit is altijd in overleg met u, doorgaans renoveren wij uw trapleuning en/of balustrade binnen 4-6 weken. Wanneer u de montage liever op een eerder of later tijdstip wilt laten inplannen is dit ook mogelijk.