Traprenovatie

Een trap is een belangrijk element in uw huis. Het is niet alleen een functioneel onderdeel om naar een andere verdieping te gaan, maar het kan ook een prachtige blikvanger zijn in uw interieur. Het is echter ook een onderdeel dat veel te verduren krijgt en na verloop van tijd versleten en verouderd kan raken. 

Een traprenovatie is een uitstekende oplossing om uw trap er weer als nieuw uit te laten zien zonder de kosten en moeite van een geheel nieuwe trap. Bij Newstairtoday bieden wij verschillende opties voor traprenovaties. Onze specialisten zorgen ervoor dat de traprenovatie past bij uw specifieke wensen en behoeften.

Bij Newstairtoday bieden we ook een breed scala aan materialen en afwerkingsopties. Zo kunt u kiezen uit verschillende soorten hout en/of laminaat om uw trap volledig aan te passen aan uw interieur. Hierdoor is er altijd een optie die past bij uw smaak en stijl.

Zij gingen je voor

Waarom een traprenovatie?

Waarom zou u kiezen voor een traprenovatie? Ten eerste is het een kosteneffectieve oplossing om uw trap te vernieuwen. Het is goedkoper dan het volledig vervangen van uw trap en kan het uiterlijk en de waarde van uw huis aanzienlijk verbeteren. Daarnaast is een traprenovatie een snelle oplossing. Doorgaans wordt een traprenovatie binnen één dag gemonteerd (uitzonderingen daargelaten). Wij werken zonder hak- en breekwerk, ’s morgens over uw oude trap naar beneden en ’s avonds over uw nieuwe trap naar boven. Veelgestelde vragen:

De trap wordt onderhoudsvriendelijk en is antislip. Daarnaast wordt een traprenovatie doorgaans binnen één dag gemonteerd (uitzonderingen daargelaten). Wij werken zonder hak- en breekwerk, ’s morgens over uw oude trap naar beneden en ’s avonds over uw nieuwe trap naar boven.

We noemen nooit een prijs en dat doen we met een reden. Om een prijs van uw traprenovatie te bepalen zijn wij afhankelijk van de staat van uw trap: de bouw, de breedte en de diepte van uw trap en uw persoonlijke wensen zijn van groot belang om een prijs te berekenen. Daarom werken wij met een service waarbij er een adviseur bij u langskomt om de trap op te meten en u te voorzien van advies. Zodra onze adviseur uw trap heeft opgemeten rekent hij tot op de cent nauwkeurig uit wat uw nieuwe droomtrap gaat kosten. U bepaalt dan zelf hoe het verder gaat.

Bij een open trap heeft u meerdere mogelijkheden:

  • Enkelzijdig bekleden: de bovenkant van de traptreden worden bekleed onze overzettreden.
  • Dubbelzijdig bekleden: de boven- en onderkant van uw traptreden worden bekleed met onze overzettreden.
  • Dichtmaken van uw open trap: Door het plaatsen van stootborden maken wij uw open trap ‘dicht’.

Dit is altijd in overleg met u, doorgaans renoveren wij uw trap binnen 4-6 weken. Wanneer u de montage liever op een eerder of later tijdstip wilt laten inplannen is dit ook mogelijk.