Werkwijze

01

Vrijblijvende Afspraak

Onze werkwijze begint met een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Tijdens deze afspraak komen we bij u langs om de huidige staat van uw trap te bekijken, uw wensen te bespreken en u te voorzien van professioneel advies. We zullen u ook laten zien welke mogelijkheden er zijn op het gebied van traprenovatie en welke materialen het beste passen bij uw smaak en interieur.

02

Offerte

Na deze afspraak zullen wij een gedetailleerde offerte opstellen. Hierin vindt u een overzicht van de kosten en de werkzaamheden die wij zullen uitvoeren. Deze offerte is geheel vrijblijvend en u heeft alle tijd om erover na te denken voordat u een beslissing neemt.

03

Renovatie

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, zullen we beginnen met de traprenovatie. Samen met u zal er een datum worden gepland voor de betreffende traprenovatie. Onze ervaren vakmensen zullen uw trap zorgvuldig renoveren. We zorgen ervoor dat de renovatie zo snel en efficiënt mogelijk verloopt, zodat u snel kunt genieten van uw vernieuwde trap.

Zij gingen je voor

Wat anderen over ons zeggen:

Tonnie Glorius
Lees verder
Super blij met het resultaat van de Trap, overloop en kleine kamer! Echt vakwerk en prima service!! Fam Glorius overloop en kamer, en echt vakwerk!
congero8
Lees verder
twee weken geleden twee trappen opnieuw laten "bekleden" met trapdelen. we hebben ook gekozen voor ledverlichting, nieuwe RVS trapleuningen en traphek laten plaatsen. Jurgen is een gezellige vakman die netjes werk aflevert en zijn afspraken nakomt. Kortom zeer tervreden
Marco Langerak
Lees verder
Afgelopen zaterdag is onze trap volledig gerenoveerd door Jurgen van NewStairs2Day. In 1 dag van een een versleten oude trap naar een compleet "nieuwe" met laminaat bekleedde trap. Het resultaat is geweldig. Prijs kwaliteit verhouding is ook zeker de moeite waard. Je kunt direct weer lopen op je trap. En alles wordt netjes achtergelaten. Kortom een aanrader!
Lies Risamasu
Lees verder
Wij zijn zeer tevreden over de renovatie van onze trap en het leggen van een nieuwe laminaatvloer op de overloop en in de slaapkamer. Het is een ware metamorfose en we zijn blij dat we gekozen hebben voor Jurgen van Newstair2Day. Hij is een vakman die nauwkeurig en netjes zijn werk doet, die meedenkt en zijn afspraken nakomt. Een aanrader dus!!!
Tanja van de Sande
Lees verder
Newstair2Day heeft prachtige RVS trapleuningen bij ons geplaatst. We zijn hier super tevreden mee! Hij heeft zelfs een spuitbus meegegeven om ze te onderhouden en het is altijd nog mogelijk om hier verlichting in te verwerken.
Previous
Next